onsdag den 28. december 2011

Fastertæppe, vol 2

Okay, jeg var ikke tilfreds. Med det fastertæppe jeg egentlig havde planlagt, et tæppe af bedstemorruder i bomuld. Havde købt bomuldsgarn for en formue, men kunne ikke rigtig komme i gang. Garnet lå i min kiste og jeg havde slet ikke den samme lyst og motivation til at gå i gang som med andre projekter. I flere måneder lå det bare i kisten og ventede. Indtil jeg tog en 'drastisk' beslutning; Jeg fandt en opskrift på et super hyggeligt hæklet tæppe i bedstemorruder men i ULD. Bestilte lynhurtigt noget garn over nettet og fik det sendt direkte til Jylland, så jeg kunne gå i gang med det samme i juleferien. Har hæklet lige siden og er kommet et godt stykke af vejen. Og pludselig vendte lysten tilbage (som kæresten jo er helt uforstående overfor :-). Her er et kig på halvvejen:

Glæder mig vildt til jeg er færdig og kan se det endelige resultat, men endnu mere til at give det til bettebøvsens faster :-)

2 kommentarer:

  1. Arj hvor bliver det bare vildt fint. Spændt på at se det færdige resultat!
    Kh. Liv

    SvarSlet
  2. Glæder mig også selv til at se det færdigt. Der går nu noget tid da jeg desværre ikke hækler med sammen ivrighed som i juleferien. Men det skrider da frem :-)

    SvarSlet